Kırklareli İl Müftülüğü, SODAM 2 kreşi ve 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencilerinin anneleri için özel bir Anneler Günü programı gerçekleştirdi. Programa, Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, İl Müftü Yardımcısı Hatun Özmen, SYDV Müdürü Şenay Yener Yılmaz, SODAM 2 Koordinatörü Filiz Ak ve SODAM 1 Koordinatörü Nesrin Dokuyucu da katıldı.

Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi

Anneler Günü programı, öğrencilerin annelerine duydukları sevgi ve saygının bir ifadesi olarak düzenlendi. Programda, öğrencilerin anneleri için hazırladıkları özel gösteriler ve sunumlar yer aldı. Ayrıca, annelere hitaben yapılan konuşmalar ve duygusal anlar programın önemli bir parçasını oluşturdu.

Kırklareli İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’SODAM 2 kreşi ve 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencilerimizin anneleri için düzenlemiş olduğu Anneler Günü programına Vali Yardımcımız Elif Canan Tuncer, il Müftü yardımcımız Hatun Özmen, SYDV Müdürü Şenay Yener Yılmaz, SODAM 2 Koordinatörü Filiz Ak, SODAM 1 Koordinatörü Nesrin Dokuyucu'nun katılımları ile programımızı gerçekleştirdik.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay