Doğa temelli çözümlerle tarımın sürdürülebilirliği artırılacak Doğa temelli çözümlerle tarımın sürdürülebilirliği artırılacak

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen özel kahvaltı etkinliğine katıldı. İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, eşi Firdevs Kayalı, İl Genel Meclis Üyesi Recep Çotuk ve teşkilat mensupları, Ertuğrul Köyü Muhtarlığı tarafından organize edilen bu anlamlı etkinliğe iştirak etti.

Etkinlikte, muhtar Ünal Akar'ın nazik ev sahipliğiyle bir araya gelen AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı üyeleri, annelerin bu özel gününü birlikte kutladılar. Başkan Kayalı, Ertuğrul Köyü Muhtarı Ünal Akar'a nazik daveti için teşekkür ederek, bu anlamlı etkinlik için memnuniyetlerini dile getirdi.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Ertuğrul Köyü Muhtarlığının düzenlemiş olduğu Anneler Gününe Özel Kahvaltı Etkinliğine; İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı, eşi Firdevs Kayalı, İl Genel Meclis Üyemiz Recep Çotuk ve teşkilatımız ile birlikte katılım sağladık. Nazik ev sahiplikleri için Ertuğrul Köy Muhtarı Ünal Akar'a teşekkür ediyoruz.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner