Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş, 5 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenen Birlik ve Beraberlik Yemeği'ne katılan Genel Başkan Bilal Çetintaş ve diğer katılımcılara teşekkür etti. Özmüş, teşekkür mesajında Genel Başkan Bilal Çetintaş'a, Genel Başkan Yardımcıları Selim Çallı, Burhan Kurt, Faruk Aslan, Cihat Ergin'e, şube yöneticilerine, Genel Merkez Disiplin ve Denetleme Kurulu Yöneticilerine, temsilcilere ve tüm üyelere katılımlarından dolayı minnettarlığını dile getirdi.

 “Değerli Üyelerimiz;  “5 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz birlik ve beraberlik yemeğimize katılım sağlayan Genel Başkanımız Sayın Bilal Çetintaş'a,Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Selim Çallı'ya,Sayın Burhan Kurt'a,Sayın Faruk Aslan'a,Sayın Cihat Ergin'e;Şube Yöneticilerimize,Genel Merkez Disiplin ve Denetleme Kurulu Yöneticilerimize,temsilcilerimize ve çok değerli üyelerimize katılımlarından dolayı kurumum ve şahsım adına teşekkürü bir borç bilirim. Güzel günler güzel insanlar ile kutlanınca daha güzel ve özeldir. Sizlerin şube başkanı olmam beni her zaman gururlandırmış ve onurlandırmıştır.

Cumhuriyet Dönemi’nin sembol binasına deprem simülasyonu Cumhuriyet Dönemi’nin sembol binasına deprem simülasyonu

İyi ki varsınız ve iyi ki sizinle aynı yolda yürüyorum. daha nice böyle güzel organizasyonlarda buluşmak dileğiyle. Yaşasın emek dayanışmamız, Yaşasın emek birliğimiz, Yaşasın Kristal-İş Sendikası.” şeklinde konuşan Özmüş, sendika üyelerine olan bağlılığını ve dayanışma ruhunu vurguladı.

Haber: H. Murat Taner