Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, mazbatasını teslim alarak Kırklareli Belediye Başkanlığı görevine resmi olarak başladı. Kalabalık bir heyet eşliğinde belediye binasına gelen Bulut'a, görevi devreden önceki Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, başarılar dileyerek görevi devretti.

Başkan Bulut, makamdaki ilk görüşmelerinin ardından belediye binası girişinde kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti. Yaptığı konuşmada görevinin sorumluluğunun bilincinde olduğunu vurgulayan Bulut, Kırklareli Belediyesi'nin yeni döneminde vatandaşlarla birlikte yepyeni çalışmaları hayata geçireceklerini ifade etti. Hedeflerinin herkesin mutlu olduğu ve gurur duyacağı bir kent ortaya koymak olduğunu belirten Bulut, ortak çalışmalarla Kırklareli'nin daha da güzelleşeceğine inandıklarını dile getirdi.

Dağtaş'tan Başkan Arı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti Dağtaş'tan Başkan Arı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Bulut, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; Birlikte kazandık, Kırklareli’miz kazandı. Hepimize hayırlı olsun. Bu yolun her adımında olduğu gibi bugün de yanımızda veya gönlü bizimle olan herkese çok teşekkür ederim. Şimdi her ferdine gurur veren kent hayalimiz için harekete geçme zamanıdır. Dün, bugün ve daima Odak Kırklareli.’

Haber: H. Murat Taner