Kırklareli Fen Lisesi, Yeşilay Haftası'nın önemine vurgu yapmak amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, okulun Yeşilay Kulübü tarafından düzenlenen etkinliklerden biri de "Bağımlılık ve Bağımlılıkla Mücadele" konulu konferanstı.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Uzman Dr. Kadir Can Tutuğ'un katılımıyla gerçekleştirilen konferans, öğrencilere bağımlılık konusunda önemli bilgiler sunmayı amaçladı. Bağımlılıkla mücadele stratejileri ve zararları hakkında detaylı bilgi veren Dr. Tutuğ, öğrencilerin ve katılımcıların sorularını da cevapladı. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Yeşilay Kulübü danışman öğretmeni Sibel Şen ve okul rehber öğretmeni H. Nur Aydoğdu'ya teşekkürlerini sunan okul yönetimi, Uzman Dr. Kadir Can Tutuğ'a da katkılarından dolayı teşekkür etti ve başarılar diledi.

Kırklareli Fen Lisesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Uzman Dr. Kadir Can Tutuğ " Bağımlılık ve Bağımlılıkla Mücadele" konusunda konferans vermiştir. Etkinliği düzenleyen Yeşilay Kulübü danışman öğretmeni Sibel Şen ve okul rehber öğretmeni H. Nur Aydoğdu'ya, Uzm. Dr. Kadir Can Tutuğ’ya teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner