Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi, arıcılık eğitimi almak isteyenler için yeni bir fırsat sunuyor. Merkez tarafından düzenlenen arıcılık kursu için kayıtlar başladı. Katılımcılar, 20 Mart 2024 tarihinde başlayacak olan ve 17 Nisan 2024 tarihinde sona erecek olan kursla arıcılık alanında bilgi ve becerilerini geliştirme şansına sahip olacaklar. Hafta içi her gün 13:30 - 17:10 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan kurs, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenecek. Kurs, arıcılık konusunda uzmanlaşmak isteyen herkes için açık olacak.

Çocuklar Gençlik Parkında Atölyelere Katılıyor Çocuklar Gençlik Parkında Atölyelere Katılıyor

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Arıcılık Kursu kayıtlarımız başladı. Kursumuz 20/03/2024 tarihinde başlayıp 17/04/2024 tarihinde sonlanacaktır. Hafta içi her gün 13:30 - 17:10 saatleri arasında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı Salonundadır. 

Tüm kurslarımızı takip etmek ve kayıt için kurumumuza şahsen başvurmanız veya https://e-yaygin.meb.gov.tr/ adresinden E-devlet girişi yaparak açık olan kurs programlarımızı görüp online kayıt olabilirsiniz.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner