Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, 2024 mezuniyet töreniyle öğrencilerini gelecekleri için uğurladı. Tören, Kırklareli Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerinin coşkulu katılımı ve velilerin büyük desteğiyle gerçekleşti.

Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen törende, öğrencilere diplomaları ve başarı belgeleri takdim edilerek, onların gelecekleri için iyi dileklerde bulunuldu.

Kütüphanede Bilgi Yarışması Düzenlenecek Kütüphanede Bilgi Yarışması Düzenlenecek

Veliler, öğretmenler ve öğrenciler arasında duygusal anların yaşandığı törende, mezun olan öğrencilerin yeni yaşamlarına adım atarken yanlarında olacakları ifade edildi. Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, mezun olan öğrencilere başarılar dileyerek, gelecekleri için yollarının açık olmasını temenni etti.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Class Of 2024. Kırklareli Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi mezuniyet töreni tüm coşkusuyla gerçekleşti. Velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen törende çocuklarımızı geleceklerine uğurladık! Yolunuz açık olsun çocuklar, güle güle!’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner