Kırklareli Belediye Başkanlığı seçimlerinde galip gelen Derya Bulut, seçim sonuçlarının kesinleşmesiyle birlikte ilk açıklamasını yaptı. Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, seçim sonuçlarıyla ilgili memnuniyetini dile getirerek, Kırklareli'nin kazandığını vurguladı.

Bulut açıklamasında, "Kesinleşen ve resmi duyurusunu beklediğimiz seçim sonuçlarına göre Kırklareli’miz kazandı. Sizin teveccühünüzle şimdi daha bir aşkla, umutla ve birlik duygusuyla Odak Kırklareli deme zamanı" ifadelerine yer verdi. Kazanılan sonuçların, her bir Kırklarelili için gurur verici olduğunu belirten Bulut, seçim sürecinde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.

Ayrıca, açıklamasında değişime inanan herkese teşekkür eden Bulut, seçim sürecinde seslerini duyurarak katkı sağlayan herkese minnettar olduğunu ifade etti. Bulut'un açıklamaları, Kırklareli'de yeni bir dönemin başladığına işaret ederken, şehrin geleceğiyle ilgili umut verici mesajlar içeriyor.

Derya Bulut'un ilk açıklaması, Kırklareli halkı arasında olumlu bir yankı uyandırdı ve seçim sürecinde gösterilen katılım ve desteklerin önemini bir kez daha vurguladı.

Haber: Hacı Murat Taner