Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hentbol Aday Hakem ve Gözlemci Kursu, 7-9 Haziran tarihlerinde Kırklareli Yeni Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Üç gün süren kursa gösterilen yoğun ilgi dikkat çekerken, kurs boyunca katılımcılara hentbolun temel kuralları, hakemlik ve gözlemcilik konularında kapsamlı eğitimler verildi. Eğitim programının sonunda başarılı olan adaylara sertifikaları takdim edildi.

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, kursa katılan tüm adaylara kariyerlerinde başarılar dileyerek, hentbolun gelişimine katkı sağlayacak bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;  “7-9 Haziran tarihlerinde Kırklareli Yeni Spor Salonunda düzenlenen Hentbol aday hakem ve gözlemci kursu yoğun ilgi ile tamamlandı. Katılımcılara kariyerlerinde başarılar dileriz.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay