Demirköy İlçe Müftülüğü'ne bağlı Limanköy Hatice Namlı Kursu Hocası Semiha Ulaş ve öğrencileri tarafından düzenlenen iftar programı, yoğun katılımla gerçekleşti. Demirköy Kaymakamı Ertuğrul Bayram'ın da aralarında bulunduğu ilçe protokol üyeleri ve Limanköy-İğneada çevresinde yaşayan vatandaşların iştirakiyle gerçekleşen program, manevi bir atmosferde geçti.

İftar programında, İlçe Müftüsü Ömer Ak tarafından dua edildikten sonra katılımcılara iftar yemeği servis edildi. Ardından Müftü Ak, iftarın önemi ve ramazan ayının manevi değeri hakkında bilgi verdi. Programın gerçekleşmesinde emeği geçenleri teşekkür eden Ak, özellikle Liman Başkanı Resul Ulaş'a, Limanköy hanımlarına, köy muhtarına ve köy imam-hatibine teşekkür etti.

Öte yandan, geçmişlerini rahmetle yad etmek ve onların adına hayır yapmak isteyen Alpaslan ve Yücel ailelerinin desteğiyle gerçekleşen organizasyon, katılımcılar arasında duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Müftü Ak, Alpaslan ve Yücel ailelerine özel olarak teşekkür ederek, bu tür manevi etkinliklerin düzenlenmesine katkılarından dolayı minnettarlığını dile getirdi.

Program, birlikte paylaşmanın ve dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlatırken, katılımcılar arasında güçlü bir toplumsal bağın varlığını pekiştirdi. Demirköy İlçe Müftülüğü ve Limanköy Hatice Namlı Kursu, benzer etkinliklerle toplumun birlik ve beraberliğini güçlendirmeye devam edeceklerini belirttiler.

Babaeski’de Yapılacak Çalışmalar Görüşüldü Babaeski’de Yapılacak Çalışmalar Görüşüldü

Haber: Hacı Murat Taner