Lüleburgaz Belediye Başkan adayı Murat Mahir Altan, 31 Mart 2024 Türkiye Geneli Belediye Başkanlığı seçimleri sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Altan, değerli Lüleburgazlı hemşehrilerine hitaben yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Değerli Lüleburgazlı Hemşehrilerim, Bir seçim sürecini daha ardımızda bıraktık. Adaylık sürecim boyunca elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak Lüleburgaz ailesinin hak ettiği hizmete ulaşabilmesi için zaman fark etmeksizin Lüleburgaz ailemizin her paydaşına ulaşmaya çalıştım.

Demokrasinin gereği olarak elbette ki hemşehrilerimizin tercihini hürmetle karşılıyor, seçilmiş arkadaşlarımızın her birine başarılar diliyorum.

Seçim süreci boyunca gecesini gündüzüne katarak yanımda olan İlçe Başkanım Sayın Abdussamed Kayalı, İl Başkanım Sayın Yunus Ercan Dağtaş ve Milletvekilim Sayın Ahmet Gökhan Sarıçam başta olmak üzere çalışma arkadaşlarıma ve oyları ile şahsımı destekleyen Lüleburgaz halkına en kalbi duygular ile şükranlarımı sunuyorum.  Bu yorucu süreç içerisinde her daim desteğini hissettiğim kıymetli eşim Gülşen Hanım'a ve sabır ile gecelerce babalarının yollarını gözleyen kızlarıma teşekkür ediyorum.  Esenlikle kalın, Sağlıcakla kalın, Haklarınızı helal edin.”

18 başbakan, 7 cumhurbaşkanı, 19 vali değişti o hala muhtar 18 başbakan, 7 cumhurbaşkanı, 19 vali değişti o hala muhtar

Haber: Hacı Murat Taner