Lüleburgaz İlçe Müftülüğü, Celaliye, Yenibedir ve Emirali köylerinde yağmur duaları gerçekleştirildiğini açıkladı. İlçe Müftüsü Sabri Demir, Din Hizmetleri Uzmanı Resül Çay ve din görevlisi hocaların katılımıyla düzenlenen programlarda Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve sohbetler yapıldı.

Yağmur duası etkinlikleri kapsamında öğle namazı sonrası istiska namazı kılındı ve hutbe okundu. Etkinliklerin ardından toplu olarak yağmur duaları yapılarak, köy sakinleri birlik ve beraberlik içerisinde dualar etti.

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Lüleburgaz İlçe Müftülüğü Celaliye Köyü, Yenibedir Köyü ve Emirali Köylerinde yağmur duaları yapıldı. İlçe Müftümüz Sn Sabri Demir, Din Hizmetleri Uzmanı Resül Çay ve Din görevlisi hocalarımızın katıldığı programda Kur'an-ı Kerim Tilaveti ilahiler ve sohbetler yapıldı. Öğle namazı akabinde istiska namazı kılınıp hutbe okundu ve yağmur duaları yapıldı.’’ ifadelerine yer verildi.

Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner