Babaeski İYİ Parti İlçe Başkanlığı, önümüzdeki yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanıyor. Belediye Başkan adayları İrfan Gökler ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte, hizmet anlayışlarını ve vizyonlarını komşularına aktarmak için yoğun bir çaba sarf ediyorlar. Babaeski'nin çehresini değiştirecek ve şehre yeni bir soluk getireceklerine inanan İYİ Parti ekibi, İrfan Gökler'in liderliğinde Babaeski'yi marka bir kent haline getirmeyi hedefliyor.

İYİ Parti'nin mottosu "Mühür sende Babaeski" ile Babaeski'nin geleceğine güçlü bir vurgu yapılıyor. İrfan Gökler'in liyakatli ve vizyoner liderliği, Babaeski'nin sadece yerinde sayan bir kasaba olmaktan çıkıp, marka bir kent olma yolunda ilerlemesine öncülük edecek.

Parti, Babaeski'nin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve şehrin her alanında gelişmeyi sağlamak için kararlılıkla çalışacaklarını vurguluyor. İrfan Gökler liderliğindeki ekip, şehirdeki sorunları tespit ederek çözümler üretecek ve Babaeski'nin sosyal, ekonomik ve kültürel hayatını daha da canlandırmak için projeler geliştirecek.

 İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Belediye Başkan Adayımız İrfan Gökler ve Meclis üyesi adaylarımızla birlikte komşularımıza farkımızı anlatmaya devam ediyoruz.

Vizyoner, hedefleri olan İYİ Belediyecilik anlayışımız ve liyakatli adayımız İrfan Gökler'le makama değil hizmete geliyoruz. Mühür sende Babaeski. Ya yerinde sayan kasaba Babaeski ya da Marka Kent Babaeski”

Haber: H. Murat Taner