Otizm ile ilgili doğru bilinen yanlışlar: “Bugün, Van Gogh ve Mozart’ın otizmli olduğu konuşuluyor” Otizm ile ilgili doğru bilinen yanlışlar: “Bugün, Van Gogh ve Mozart’ın otizmli olduğu konuşuluyor”

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, çocuk servisinde tedavi gören küçük hastaları bayram öncesinde sevindirmek amacıyla özel bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Ziyaret, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Cerit, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. N. Sema Çomaklı ve hastane yönetimi tarafından gerçekleştirildi.

Yetkililer, çocuk servisinde tedavi gören minik hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bayram öncesi sevgi ve moral verdiler. Ayrıca, çocuklara bayram hediyeleri takdim edilerek onların yüzlerinde tebessümler oluşturuldu. Bu özel ziyarette, çocukların aileleri ve hastane çalışanları da kandil günü ve bayramlarını birlikte kutladılar.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, “Çocuk servisine bayram öncesi ziyaret. Hastanemiz çocuk servisinden tedavi gören çocuk hastalarımızı bayram öncesinde İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Cerit, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. N. Sema Çomaklı ve hastane yönetimi tarafından geçmiş olsun ziyareti yapılmış, çocuklarımıza bayram hediyeleri verilmiştir. Çocuklarımızın aileleri ve çalışanlarımızın kandil günü ve bayramları kutlanmıştır.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay