Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Büşra Cin, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ziyaret etti. Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı ve uzun yıllardır hayal edilen bu anın gerçekleşmesinin her iki tarafı da duygulandırdığı belirtildi.

Cin, ziyarette yaptığı açıklamada, 2014 yılından bugüne kadar Kırklareli'nde yılmadan ve özveriyle çalışarak elde ettikleri başarının sadece bir kazanım olmadığını, aynı zamanda büyük bir onur ve sorumluluk taşıdığını belirtti. Kırklareli'nde MHP'nin üç hilal sancağını gururla dalgalandırdıklarını ifade eden Cin, bu başarının arkasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

MYK Üyesi Cin, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Kırklareli Belediye Başkanımız Derya Bulut’u makamında ziyaret ederek tebrik ettik ve uzun yıllardır hayalini kurduğumuz bu anı yaşamak bizleri duygulandırdı.

MHP’den Belediye Başkanı Bayram’a Ziyaret MHP’den Belediye Başkanı Bayram’a Ziyaret

2014 yılından bugüne kadar yılmadan uzun ve özverili çalışmalarımızın sonucunda, Kırklareli’nde üç hilal sancağımızı gururla dalgalandırmak nasip oldu. Önemli başarımız, bizim için sadece bir kazanım değil, aynı zamanda onur ve sorumluluk taşıyor. Bu süreçte bizimle birlikte olan herkese tekrar sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Memleketimiz Kırklareli’ni daha da ileriye taşımak için aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.’’

Haber: Arzu Dursun Atay