Denetim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı Denetim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, 'Aşı Haftası' etkinlikleri çerçevesinde Şaban Öğünç İlkokulu ve 8 Kasım Anaokulu öğrencilerine yönelik bir etkinlik düzenledi. Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapan Eğitim Hemşiresi Seyhan Kahya tarafından gerçekleştirilen etkinlik, aşılar hakkında farkındalık oluşturmayı amaçladı.

Etkinlik kapsamında, öğrencilere aşıların önemi ve faydaları hakkında bilgi verilirken, masal anlatımı yöntemi kullanıldı. Öğrencilere, masal aracılığıyla aşıların nasıl koruyucu olduğu ve sağlıklı bir yaşam için neden gerektiği anlatıldı. Hem eğlenceli hem de bilgilendirici olan bu etkinlik, öğrencilerin aşılarla ilgili farkındalığını artırmayı ve sağlık bilincini geliştirmeyi hedefledi.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Aşı Haftası etkinlikleri kapsamında Şaban Öğünç İlkokulu ve 8 Kasım Anaokulu öğrencilerine Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürlüğünde görev yapan Eğitim Hemşiresi Seyhan Kahya tarafından aşı ile ilgili masal anlatma etkinliği yapılmıştır.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay