Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Kavaklı Belediye Başkanı Ufuk İn ve Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı'nın yanı sıra belediye meclis üyeleri ile Kırklareli Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri'nin mazbatalarını alarak görevlerine resmen başladıklarını duyurdu. Özkan, yeni dönemde başarılarının devamını ve kolaylıklar dilediğini ifade etti.

Yeni göreve başlayan belediye başkanları ve meclis üyelerinin mazbata almalarıyla birlikte Kırklareli'de yerel yönetimde yeni bir dönemin başladığı belirtildi. Fahri Özkan, bu yeni dönemde belediye başkanları ve meclis üyelerinin görevlerini layıkıyla yerine getireceklerine inandığını belirterek, başarılarının devamını temenni etti.

Yücepur, Görevinden Ayrıldığını Açıkladı Yücepur, Görevinden Ayrıldığını Açıkladı

CHP Kırklareli Milletvekili Özkan'ın açıklamalarıyla birlikte, yerel yönetimdeki değişim ve başlangıçların önemine vurgu yapıldı. Yeni dönemde Kırklareli'nin daha ileriye taşınması ve vatandaşların beklentilerinin karşılanması için belediye başkanları ve meclis üyelerine büyük görevler düştüğü ifade edildi.

Özkan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kavaklı Belediye Başkanı Ufuk İn, Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı ve Belediye Meclis Üyeleri, Kırklareli Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri mazbatalarını alarak görevlerine resmen başladılar. Bu yeni dönemde başarılarının devamını ve kolaylıklar diliyorum”

Haber: Hacı Murat Taner