Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Engelliler Haftası'nı kutlamak ve engelli bireylerin sanatsal yeteneklerini sergilemek amacıyla düzenlenen etkinliğe destek verdi. Özel Kırklareli Bakım Merkezi tarafından organize edilen "Her Güne Bir Şenlik" temasıyla gerçekleşen sergi açılışı, il müdürlüğü personelinin katılımıyla gerçekleşti.

Sergide, engelli bireylerin özenle hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi. Boyama, el işi, el sanatları gibi farklı alanlarda üretilen eserler, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Katılımcılar, engelli bireylerin yeteneklerini ve yaratıcılıklarını yakından gözlemleme fırsatı buldu ve bu özel etkinliğin önemini bir kez daha hissettiler.

Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Engelliler Haftası münasebetiyle Özel Kırklareli Bakım Merkezinin düzenlediği "Her Güne Bir Şenlik" temalı sergi açılışına İl Müdürlüğü personeli katılım sağladı. Sergide engelli bireylerimizin yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünleri sergilendi.’’ ifadeler yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay