Doğa temelli çözümlerle tarımın sürdürülebilirliği artırılacak Doğa temelli çözümlerle tarımın sürdürülebilirliği artırılacak

Kırklareli Belediyesi, şehir mezarlığına hayırsever vatandaşın katkılarıyla yapılan mescid inşaatının devam ettiğini açıkladı. İnşaatın tamamlanmasıyla birlikte, mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlar, istedikleri takdirde burada ibadetlerini de gerçekleştirebilecekler.

Belediye Başkanı Derya Bulut, bu örnek girişimin tüm hemşehriler tarafından takdirle karşılanacağını belirterek, hayırsever vatandaş Hakan Yazıcıoğlu'na teşekkür etti. Başkan Bulut, Yazıcıoğlu'nun bu anlamlı katkısının, mezarlığı ziyaret eden insanların dualarını edip ibadetlerini yapacakları bir alanın oluşturulması açısından önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Bulut, yaptığı açıklamada, “Hayırsever vatandaşımız Hakan Yazıcıoğlu’na, şahsım, belediyemiz ve Kırklareli halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendisi, hiçbir zaman unutulmayacak bir beşeri sorumluluk ile burada dualarını edip ibadetlerini yapacak olan insanlarımızın gönlünü kazandı.” ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner