Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Ramazan Bayramı'nın coşkusunu paylaşmak ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla Kırklareli Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gazi Yakup Yürükçü ve ailesini ziyaret etti. Ziyarette, Kırklareli Valisi Birol Ekici ve il protokolü de hazır bulundu.

Belediye Başkanı Derya Bulut, bayram ziyaretinde Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gazi Yakup Yürükçü ve ailesine bayramlarını kutlayarak, birlikte geçirdikleri zamanı değerli kıldı. Bulut, Şehit ve Gazi ailelerinin fedakarlıklarını ve ülkenin birlik ve beraberliği için gösterdikleri destansı mücadeleyi takdirle karşıladıklarını ifade etti.

Ziyaret sırasında Kırklareli Valisi Birol Ekici, Belediye Başkanı Bulut ve il protokolü, Şehit ve Gazi Aileleri ile bir araya gelerek, bayram sevincini paylaştılar. Vali Ekici, Şehit ve Gazi Ailelerinin önemli birer halk kahramanı olduklarını belirterek, onların her zaman yanlarında olduklarını ve desteklerini sürdüreceklerini vurguladı.

Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gazi Yakup Yürükçü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Bulut ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Yürükçü, birlikte geçirilen bu anlamlı zamanın kendileri için büyük bir moral ve motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

Kırklareli Belediye Başkanlığı ziyaret hakkında şu ifadelere yer verdi; “Belediye Başkanımız Derya Bulut, Kırklareli Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gazi Yakup Yürükçü ve kıymetli ailesini, Ramazan Bayramı dolayısıyla, Kırklareli Valisi Birol Ekici ve il protokolü ile birlikte ziyaret etti.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay