Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (Tekirdağ TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Kırklareli TSO) ziyaret etti. Ziyarete, Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüsnü Güngör Akarca, Aytaç Yüce, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Bars ve Ahmet Eroğlu ev sahipliği yaptı.

Görüşmede, güncel konular ele alınarak, devam eden çalışmalar ve projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Başkan Ilık,  ziyaret hakkında yaptığı açıklamada “Trakya’daki Odalar ve Birlikler arasında birlik ve beraberlik duygusuyla hareket ederek Bölgemizin kalkınması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerçekleştirilen ortak istişare ziyaretleri, üyelerimiz ve bölgemiz adına pozitif etki sağlıyor. İş birliği çerçevesinde, iş hayatının, ilimizin ve bölgemizin gelişimi için bu tür ziyaretler sıklaştırılarak, birliktelik ile hareket edilirse, şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz kazanacaktır” dedi.

Dernek Yönetiminden Başkan İn’e Tebrik Ziyareti Dernek Yönetiminden Başkan İn’e Tebrik Ziyareti

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Trakya'daki Odalar ve Birlikler arasında iş birliği ve dayanışma ruhuyla çalıştıklarını vurgulayarak, yapılan istişare ziyaretlerinin olumlu etkilerinin olduğunu belirtti. Ilık, iş birliği içinde hareket edilmesinin şehir, bölge ve ülke açısından kazançlı olacağını ifade etti.

 Haber: H. Murat Taner