Kırklareli Genç İHH, Filistin'de artan zulmü ve insan hakları ihlallerini protesto etmek amacıyla önemli bir adım attı. Gar meydanı önünde bir araya gelen Kırklareli halkı ve Genç İHH üyeleri, bu acımasızlığı dünya kamuoyuna duyurmak için bir basın açıklaması düzenledi ve oturma eylemi gerçekleştirdi.

Basın açıklamasında, Filistin'deki zulmün vahameti ve insanlık dışı uygulamaları vurgulandı. Masum insanların yaşadığı acıların ve gözyaşlarının son bulması için uluslararası topluma çağrı yapıldı. Kırklareli halkı ve Genç İHH üyeleri, Filistinli kardeşlerinin yanında olduklarını ve onların haklarını savunmak için mücadele edeceklerini belirtti.

Oturma eylemi sırasında duyulan duygusal ve coşkulu atmosfer, Filistin'e destek mesajlarının ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Kırklareli Genç İHH, insan haklarına saygı ve adaletin tesisi için çalışmaya devam edeceğini vurgulayarak etkinlik hakkında şu ifadelere yer verdi; “Filistin’de yaşanan zulmü Kırklareli halkı ve tüm insanlığa duyurabilmek için, Gar meydanı önünde basın açıklaması düzenleyip oturma eylemi yaptık.”

Özkan’dan Başkan Arı’ya Tebrik Ziyareti Özkan’dan Başkan Arı’ya Tebrik Ziyareti

Haber: Arzu Dursun Atay 

Snapinsta.app 441490630 18302515867159192 6050384229340992836 N 1080