AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Tatarköy Muhtarlığı'nın organize ettiği Yağmur ve Şükür duası programına katıldı. Programa Kırklareli Vali Yardımcısı Tanju Çanakçıoğlu, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, İl Genel Meclis Üyesi Recep Çotuk ve teşkilat mensupları da iştirak etti. Programda bir araya gelen AK Parti teşkilatı, dualarla bereketin artmasını temenni etti.

Marmara Belediyeler Birliği'nin Yeni Başkanı Mustafa Bozbey Oldu Marmara Belediyeler Birliği'nin Yeni Başkanı Mustafa Bozbey Oldu

Programın sonunda yapılan duaların kabul olması temennisiyle, teşkilat mensupları ve diğer katılımcılar bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde dualarını tamamladılar. AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Tatarköy Muhtarlığının düzenlemiş olduğu Yağmur ve Şükür duası programına; Vali Yardımcımız Sn. Tanju Çanakçıoğlu, İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı, İl Genel Meclis Üyemiz Recep Çotuk ve Teşkilat Mensuplarımız ile birlikte katılım sağladık. Yapılan duaları Allah dergahında kabul ve makbul eylesin.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay