Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde bulunan Beylik Mahallesi'nde 256 konutluk bir proje inşa edecek yüklenici firmayı belirlemek üzere ihale gerçekleştirdi. Projenin inşası devam eden projeler listesinde yer aldığı bildirildi.

Konut fiyatlarının belirlenmesinin ardından hak sahibi vatandaşların belirleneceği kura çekimi için tarih ilan edilecek. İlgili vatandaşlar, temerküz banka şubesinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacaklar. Sözleşme imzalama programı için tarih, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ilan edilecek ve web sitesi üzerinden duyurulacak.

TOKİ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;  “Kırklareli Pınarhisar Beylik Mahallesi 256 konut projemizi inşa edecek yüklenici firmasının belirlenmesi için ihalesi yapılmış olup inşası devam eden projeler listesinde yer almaktadır. Konut fiyatlarının belirlenmesinin ardından konut belirleme kuraları gerçekleşecek ve İdaremizce ilan edilecek olan tarihte hak sahibi vatandaşlarımız temerküz banka şubesinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacaklardır. Sözleşme imzalama programı için tarih belirlenmesinin ardından web sitemiz http://toki.gov.tr adresinden ilan edilecektir.”

Alt yapı çalışmalarında 2.yüzyıla ait kitâbe bulundu Alt yapı çalışmalarında 2.yüzyıla ait kitâbe bulundu

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay