Can Cafer Toklucu, gerçekleştirilecek olan yerel seçim öncesinde bir tebrik mesajı yayınladı. Toklucu, Kırklareli il genelinde AK Parti adaylarını gösterdikleri üstün çalışmalarından dolayı tebrik ederek, Allah'tan muvaffakiyetler diledi. Özellikle Merkez İlçe'de uzun yıllar birlikte yol arkadaşlığı yaptığı isimleri özel olarak anan Toklucu'nun açıklamaları dikkat çekti.

Toklucu'nun mesajında, Üsküp Belediye Başkanı ve adayları Hüseyin Kasap, İnece Belediye Başkan Adayı İlhan Ari, Kavaklı Belediye Başkan Adayı Mecit Göntürk, İl Genel Meclis üyesi ve adayı Nihat Sağlam ile İl Genel Meclis üyesi adayı Olcay Çakal'a özel vurgu yapıldı. Toklucu, başkanlarına ve dava arkadaşlarına gönül dolusu desteklerini sunarken, kıymetli hemşehrilerinden de desteklerini talep etti.

Toklucu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;  “Kıymetli dostlarım;

Gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Kırklareli il genelinde AK Parti’mizi temsil eden tüm adaylarımızı göstermiş oldukları üstün çalışmalarından ötürü tebrik ediyor, Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum. Hassaten Merkez İlçemizde uzun yıllar birlikte yol arkadaşlığı yaptığım kıymetli;

Üsküp Belediye Başkanı ve adayımız; Hüseyin Kasap, İnece Belediye Başkan Adayımız; İlhan Ari, Kavaklı Belediye Başkan Adayımız; Mecit Göntürk, İl Genel Meclis üyemiz ve adayımız; Nihat Sağlam, İl Genel Meclis üyesi adayımız; Olcay Çakal.

Başkanlarıma, dava arkadaşlarıma gönül dolusu desteklerimi sunuyor, kıymetli hemşehrilerimden desteklerini talep ediyor, çıkmış oldukları bu kutlu yolda Allah’tan üstün muvaffakiyetler diliyorum. Allah yâr ve yardımcımız olsun”

Başkan Savaşan, CHP Meclis Üyelerine Tepki Gösterdi Başkan Savaşan, CHP Meclis Üyelerine Tepki Gösterdi

Haber: Hacı Murat Taner