UltrAslan UNI Kırklareli, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u makamında ziyaret etti. Ziyaret, kulüp üyeleri tarafından samimi bir atmosferde gerçekleştirildi.  Başkan Bulut, ziyaretçilere sıcak bir karşılama sergileyerek, onlarla hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, Kırklareli'nin spor ve gençlik faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu ve gelecek projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. UltrAslan UNI Kırklareli, Belediye Başkanı Bulut'a nazik misafirperverliği için teşekkür ederken, birlikte daha pek çok başarılı etkinlik gerçekleştireceklerine dair umutlarını dile getirdi.

UltrAslan UNI Kırklareli, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kırklareli Belediye Başkanı Sayın Derya Bulut'u makamında ziyaret ettik. Kendisine hoş sohbeti ve misafirperverliği için teşekkür ederiz.”

Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı

Haber: Arzu Dursun Atay 

Muhabir: Arzu Dursun Atay