Üsküp Belediye Başkanlığı, beldelerinden kutsal topraklara gitmeye hazırlanan hacı adayları Cavide Kabadayı ve Soner Kuşçu için anlam dolu bir uğurlama töreni düzenledi. Belediye Kültür Evi binasında gerçekleşen bu özel programa, Belediye Başkanı Halil Çallı da katılarak hacı adaylarına destek verdi.

Törende din görevlileri tarafından okunan ilahiler ve yapılan dualar, programa katılanların gönüllerinde derin izler bıraktı. Hacı adayları, din görevlilerinin söyledikleri ilahilerle manevi bir atmosferde buluştu. Programda yapılan dualarla hacı adaylarının kutsal topraklardaki ibadetlerinin kabul olması için niyazda bulunuldu.

Duygu dolu anların yaşandığı programda, hacı adayları Cavide Kabadayı ve Soner Kuşçu, törende bulunan katılımcılarla vedalaştı ve helalleştiler. Katılımcılar, hacı adaylarına iyi dileklerde bulunarak onları uğurladı. Hacı adayları, bu anlamlı törenle manevi bir destek alarak, kutsal topraklara doğru yola çıkmaya hazırlandılar.

Belediye Başkanı Halil Çallı, törene katılan tüm din görevlilerine ve vatandaşlara teşekkür ederek, hacı adaylarına hayırlı yolculuklar diledi.

Müdür Özbaş, Cenaze Törenine Katıldı Müdür Özbaş, Cenaze Törenine Katıldı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner