Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Nilgün Sema Çomaklı ve Başkan Yardımcısı Dr. Okay Kaşıkeman liderliğinde, Lüleburgaz Devlet Hastanesi'nde sunulan sağlık hizmetlerini değerlendirdi.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden Kofçaz Muhtarlarına Bilgilendirme İl Sağlık Müdürlüğü'nden Kofçaz Muhtarlarına Bilgilendirme

Müdürlük yetkilileri, hastanenin sunduğu hizmetlerin kalitesini ve erişilebilirliğini incelemek üzere Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, hastane personeliyle görüşmeler yapılarak hizmetlerin etkinliği ve vatandaş memnuniyeti hakkında bilgi alındı.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Nilgün Sema Çomaklı, hastane yönetimi ve personeliyle bir araya gelerek hizmetlerin sunumunda karşılaşılan güçlükleri ve başarıları değerlendirdi. Başkan Yardımcısı Dr. Okay Kaşıkeman ise hastane personelinin katkıları ve önerileri hakkında bilgi aldı.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uz. Dr. Nilgün Sema Çomaklı ve Başkan Yardımcısı Dr. Okay Kaşıkeman Lüleburgaz Devlet Hastanesinde verilen hizmetlere ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştur.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner