Vize İlçe Halk Kütüphanesi, 23-30 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan Kütüphane Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Bu özel haftada düzenlenecek etkinliklerde kitapseverlerin ve sanatseverlerin bir araya gelerek keyifli zamanlar geçirmesi hedefleniyor.

Etkinlikler ücretsiz olup, katılımcıların uygun olduğu yaş grubuna göre belirtilen etkinliklere katılım sağlaması gerekmektedir. Kontenjanın sınırlı olduğu belirtilerek, katılımcıların erken rezervasyon yapmaları öneriliyor. Etkinliklere katılanlara küçük hediyelerin verileceği de duyuruldu.

Vize İlçe Halk Kütüphanesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’23 -30 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan Kütüphane Haftası için etkinlik afisinde belirtilen etkinliklere katılabilirsiniz. Katılımcıların uygun olduğu yaş grubu etkinliğine katılım sağlaması gerekmektedir. Etkinlikler ücretsiz olup kontenjanımız 15 kişiliktir. Etkinliğe katılanlara minik hediyelerimiz olacaktır. 60. Kütüphane Haftasına geri sayım baslasın’’ ifadelerine yer verildi.

Kırklareli Üniversitesi, Toyota Türkiye Uzmanlarını Ağırladı Kırklareli Üniversitesi, Toyota Türkiye Uzmanlarını Ağırladı

Haber: Arzu Dursun Atay