Lüleburgaz’da Afetlere Karşı Güçlü Önlem Lüleburgaz’da Afetlere Karşı Güçlü Önlem

Vize Belediyesi, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü coşkuyla kutladı. İlçe Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen törene, Belediye Başkanı Ercan Özalp katılım sağladı. Tören, çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Törende çiftçilerin özverili çalışmaları ve tarıma verdikleri önem vurgulandı. Araç geçit töreniyle devam eden kutlama töreni, çiftçilerin emeklerine ve özverilerine bir kez daha vurgu yaparak sona erdi.

Törenin ardından Vize Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ’14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla ilçemiz Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen törene Belediye Başkanımız Ercan Özalp katılım sağladı. Çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından araç geçit töreninden sonra kutlama töreni sona erdi. Tüm çiftçilerimizin gününü tekrar kutluyor; özverileri ve emekleri dolayısıyla her birine teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay