Öz Finans-İş Sendikası İstanbul Avrupa Bölge Başkanı Dr. Mümin Evren, Kırklareli Belediye Başkanlığına seçilen Derya Bulut'u tebrik etti. Evren, konu hakkındaki açıklamasında, Kırklareli'nin geleceği ve yerel yönetimdeki hizmet beklentilerine vurgu yaptı.

Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi

Evren'in açıklamasında, Kırklareli'nin sevdasıyla dolu bir yolculuğa adım atıldığı ve bu süreçte umutların yeşerdiği vurgusu ön plana çıktı. Yerel yönetimde kaliteli hizmet anlayışının önemine değinen Evren, Kırklareli'nin geleceğine yönelik umutları paylaştı.

Kırklareli'nin halkının, belediyecilik anlayışında ve hizmet kalitesinde görmek istediği değişim ve gelişim için yola çıktığını belirten Evren, Derya Bulut'un bu umut dolu yolculuğun lideri olduğunu ifade etti. Başkan Bulut'a, göreve başladığı yeni dönemde başarılar dileyen Evren, Kırklareli'nin daha yaşanabilir bir kent olması ve halkının refahının artması için çalışmaları destekleyeceklerini vurguladı.

Evren, konu hakkındaki açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Kırklareli sevdası ile çıkılan bir yol; Kırklareli'de yeşeren umutlar... Yerel yönetimde kaliteli hizmeti görmek isteyen Kırklareli umuduna yürüdü... Yolun açık olsun Başkanım."

Haber: Hacı Murat Taner 

Muhabir: Hacı Murat Taner