MHP'nin Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İbrahim Yılmazer, yerel seçim çalışmaları kapsamında Durak Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Yılmazer, mahallede bulunan kahvehaneleri ve esnafları ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı.

Yaptığı açıklamada, doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmenin kendileri için bir görev olduğunu belirten Yılmazer, belediyecilik anlayışlarının şehrin tüm bölgelerine eşit hizmet götürmek olduğunu vurguladı.

Yılmazer, “Yerel seçimler kapsamında bugün Durak Mahallesi'nde mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik kahvehaneleri ve esnaflarımızı ziyaret ettik. Lüleburgaz'ın terk edilmiş Durak mahallesine yakışmayan sorunlarını dile getirerek projelerimizi anlattık.

Doğduğumuz ve yaşadığımız bu topraklara hizmet etmek boynumuzun borcu. Belediyecilik anlayışımız gereği şehrin tüm bölgelerine eşit hizmet götürmek başlıca görevimiz.

Bizleri hizmet ehli görüp sevgiyle,ilgiyle karşılayan tüm hemşerilerimize ve Durak mahallesi sakinlerine sonsuz teşekkürler.” diyerek, desteklerinden dolayı mahalle sakinlerine minnettarlığını ifade etti.

Dağtaş'tan Başkan Arı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti Dağtaş'tan Başkan Arı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Haber: H. Murat Taner