Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, vatandaşlara müjdeli bir haber verdi. Yayla, Babaeskililere yönelik su faturalarında ciddi indirimlerin yapılacağını duyurdu. Babaeski'nin daha yaşanabilir bir kent olması için yürütülen çalışmalar kapsamında, su faturalarında yapılacak indirimlerin son aşamaya geldiğini belirtti.

Başkan Gün’den Kaymakama Ziyaret Başkan Gün’den Kaymakama Ziyaret

Başkan Yayla, su faturalarına yönelik indirimlerin Babaeskililere maddi anlamda büyük bir kolaylık sağlayacağını vurguladı. İlk kademede %50, ikinci kademede %35 oranında indirim uygulanacağını belirten Yayla, bu indirimlerin ilçe halkının ekonomik yükünü hafifleteceğini ve daha adil bir su tarife sisteminin oluşturulmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

Başkan Yayla, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Sevgili hemşehrilerim sizler için, Babaeski’miz için çalışmaya devam ediyoruz. Babaeskili hemşehrilerim sizler için su faturalarına ilk kademede %50 ikinci kademede de %35 oranında indirim uygulayacağımız çalışmalarımız sona gelmek üzere tüm halkımıza mutlulukla duyuruyoruz.’’

Haber: H. Murat Taner