Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, AK Parti İnece Belediye Başkan Adayı İlhan Arı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Dernek başkanı ve yöneticileri, etkinliğe iştirak ederek Aday Arı’nın davetine teşekkürlerini iletti.

AK Parti İnece Belediye Başkan Adayı İlhan Arı'nın düzenlediği iftar programında, dernek yönetimi samimi bir ortamda buluşarak birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiler. Programın başarılı geçmesinde emeği geçenlere teşekkür eden dernek başkanı ve yöneticileri, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam'a konuşmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Programı ardından Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklamada, ‘’Bu akşam AK Parti İnece Belediye Başkan Adayı Sn. İlhan Arı’nın düzenlediği iftar programına dernek başkanımız ve yöneticilerimiz ile katılım sağlandı. Değerli İlhan Başkanın davetine ve ekibine teşekkür ediyoruz. AK Parti Kırklareli Milletvekili Sn. Ahmet Gökhan Sarıçam’a da konuşmaları için teşekkür ederiz.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Başkan Gerenli, Çiftçiler Günü’nü Kutladı Başkan Gerenli, Çiftçiler Günü’nü Kutladı