AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, parti ailesinin büyümeye devam ettiğini duyurdu. İlçe Sekreteri Hatice Meral Kendir tarafından gerçekleştirilen üyelik işlemiyle Şermin Dinç, AK Parti'ye resmi olarak katıldı. Teşkilat adına yapılan açıklamada, Dinç'in katılımının partinin genişleyen tabanı ve güçlenen yapılanması için önemli bir adım olduğu belirtildi.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı yetkilileri, Şermin Dinç'e hoş geldi diyerek yeni üyeye katılımından dolayı teşekkürlerini iletti. Dinç'in partilerine katılımıyla birlikte, Lüleburgaz'da daha etkin ve kapsayıcı bir siyaset anlayışı için çalışmaların artarak devam edeceği ifade edildi.

Parti içinde birlik ve beraberliği daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirten AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, yeni üyelerin katılımıyla daha da güçlenerek, Lüleburgaz halkının beklenti ve ihtiyaçlarına daha etkin bir şekilde cevap vermeyi sürdüreceklerini vurguladı.

Üyelik işlemlerini ardından AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, ‘’AK Parti ailemiz büyümeye devam ediyor! Üyelik işlemini İlçe Sekreterimiz Hatice Meral Kendir'in gerçekleştirdiği Şermin Dinç'e hayırlı olsun diyor, teşekkür ediyoruz.’’ ifadeleri yer aldı.

Dağtaş'tan Başkan Arı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti Dağtaş'tan Başkan Arı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Haber: H. Murat Taner