Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenleyeceği çocuk şenliği için günler öncesinden hazırlıklara başladı. Şenlikte yer alacak olan öğrenciler, sadece pelerinlerini tasarlamakla kalmayıp, aynı zamanda oyunlar oynayacak, şarkılar söyleyecek ve dans edecekler.

Türkçe Seviye A1 Kursu Kayıtlarını Başladı Türkçe Seviye A1 Kursu Kayıtlarını Başladı

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü'nde düzenlenecek olan şenlikte, okulun bahçesinde yürüyen mutlu çocuklar, 23 Nisan coşkusunu en güzel şekilde yaşatacaklar.

Öğrenciler, renkli pelerinlerini tasarlarken büyük bir özveriyle çalıştılar. Pelerinlerin yanı sıra, oyunlar, şarkılar ve dans gösterileriyle dolu olan şenlik, okul bahçesinde kutlanacak. Etkinlik, çocukların coşkusunu ve enerjisini yansıtacak, okulun bahçesinde yürüyen güzel çocukların oluşturduğu renk cümbüşüyle dolu olacak.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü tarafından yapılan açıklamada, ‘’23 Nisan çocuk şenliğimize günler öncesi hazırlanmaya başladık. Tasarladıkları pelerinin bambaşka hikayesi var, dahası var. Oyun oynayanlar, şarkılar söyleyenler, dans edenler şenlikle okulun bahçesinde yürüyen güzel çocuklar. Yaşasın 23 Nisan.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay