AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan ve beraberindeki teşkilat mensupları, Yıldırım ve Özerler Mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.

Gerçekleştirilen mahalle ziyaretlerinde, hemşehrilerin sorunlarını dinleyen ve taleplerini alan AK Parti ekibi, mahalle sakinleriyle samimi bir diyalog kurdu. Lüleburgaz'ın geleceği için ortak akıl ve dayanışma vurgusuyla yapılan görüşmelerde, halkın beklenti ve önerileri dikkate alındı.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Belediye Başkan Adayımız Murat Mahir Altan, İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı, Teşkilatımız, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte; Yıldırım ve Özerler Mahallelerimizde ikamet eden hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Samimiyet kazanacak! Lüleburgaz kazanacak! Ceketini koyan değil yüreğini koyan kazanacak!’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay