Babaeski Atatürk Ortaokulu, uluslararası deneyimlerle öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla önemli bir adım attı. Okulun eğitim akreditasyonu projesi çerçevesinde öğrenciler, Avusturya'nın başkenti Viyana'da bulunan Bildungscampus Flora Fries MS isimli kurumda derslere katılım sağladı.

Öğrencilerin grup hareketliliği faaliyeti kapsamında gerçekleşen bu deneyim, öğrencilere farklı bir kültürü tanıma ve uluslararası ortamda eğitim alma fırsatı sundu. Viyana'daki eğitim kurumunda derslere katılarak öğrencilerle etkileşimde bulunan Babaeski Atatürk Ortaokulu öğrencileri, yeni bir dil ve kültür ortamında öğrenme imkanı elde ettiler.

Yaratıcı Yazarlık Atölyesi Tamamlandı Yaratıcı Yazarlık Atölyesi Tamamlandı

Bu deneyim, öğrencilerin kültürel farklılıklara saygı duyma, iletişim becerilerini geliştirme ve uluslararası düzeyde vizyonlarını genişletme fırsatı sunarak onların kişisel ve akademik gelişimine katkı sağladı. Babaeski Atatürk Ortaokulu'nun uluslararası eğitim projeleri, öğrencilerin küresel dünya ile entegrasyonunu ve uluslararası işbirliği kültürünü benimsemelerine olanak tanıyarak onları geleceğe hazırlamada önemli bir rol oynuyor.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay