Kayalı Barajı'nda Amatör Balıkçılar Denetlendi Kayalı Barajı'nda Amatör Balıkçılar Denetlendi

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, geçmiş dönem İlçe Başkanı Hayrettin Gümüş'ün kızı Hilal ile Temizoğlu ailesinden Veysel'in düğün cemiyetine katıldı. İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, eşi Firdevs Kayalı ve Başkan Yardımcısı Levent Gürbüz, düğün töreninde hazır bulundu.

Törende aileler ve davetliler, Başkan Kayalı ve teşkilat üyeleri tarafından tebrik edilerek büyük mutluluk yaşadılar. Genç çiftin bu özel gününde sevgi ve neşe dolu anlar paylaşıldı. Başkan Kayalı ve ekibinin katılımı, düğüne anlam katarak hem aileler hem de davetliler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Düğün töreninin ardından AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Geçmiş Dönem İlçe Başkanımız Hayrettin Gümüş'ün kızı Hilal ile Temizoğlu ailesinin evladı Veysel çiftinin düğün cemiyetlerine; İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı, eşi Firdevs Kayalı ve Başkan Yardımcımız Levent Gürbüz ile birlikte katıldık. Kıymetli ailelerimizi tebrik eder, Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner