TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, bayram sonrası düzenlenecek etkinliklerin detaylarını paylaştı. Programda yer alan etkinlikler, çeşitli okul ziyaretleri, görsel dağıtımlar ve çocuk şenliği gibi birçok etkinliği kapsıyor.

17 Nisan Çarşamba günü saat 14.00'te başlayacak programda, Hayal Anaokulu'na kurum ziyareti yapılacak ve okula görsel materyal ile sınıf yaprakları ile gönüllü kartları dağıtılacak.

18 Nisan Perşembe günü yine saat 14.00'te Şaban Öğünç İlkokulu ziyaret edilerek kurum görselleri ile birlikte sınıf yaprakları ve gönüllü kartları dağıtılacak.

Başkan Bulut, Aşure Dağıtım Etkinliğine Katıldı Başkan Bulut, Aşure Dağıtım Etkinliğine Katıldı

Aynı gün saat 10.00'da Alpullu Şeker İlkokulu'na ziyaret gerçekleştirilecek ve burada 3 sınıfa gönüllü kartları ile birlikte sınıf yaprakları dağıtılacak.

19 Nisan Cuma günü saat 10.00'da Bahçelievler İlkokulu'nda "Evimiz Dünya Projesi" kapsamında etkinlik düzenlenecek.

20-21-22-23 Nisan tarihlerinde ise Çocuk Şenliği Kongre Meydanı'nda TEMA Çadırı'nda kuş yemliği ve tohum atölyesi gibi etkinlikler düzenlenecek.

Program, 5 Mayıs Pazar günü saat 11.00'de İpek Anaokulu'na kurum ziyareti ile devam edecek. Bu ziyarette de okul görselleri ile sınıf yaprakları ve gönüllü kartları dağıtılacak.

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, bu etkinliklerin doğa ve çevre bilincinin artırılması, eğitim faaliyetlerinin desteklenmesi ve toplumsal duyarlılığın geliştirilmesi amacıyla düzenlendiğini belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay