Dün gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) Birey Kırklareli öğretmenleri, öğrencilerine moral desteği vermek için yanlarındaydı. Öğrencilerin bu önemli günde yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla sınav merkezlerine gelen öğretmenler, onlara manevi destek sağladı.

Sınav öncesinde ve sonrasında öğrencileri yalnız bırakmayan öğretmenler, onların stresini azaltmak ve moral vermek için çaba sarf etti. Sınav merkezlerinde öğrencilerini karşılayarak sıcak ve samimi bir ortam oluşturan öğretmenler, öğrencilere başarılar diledi. Öğretmenler, “Başarılarınızın arkasında daima sizlerle birlikteyiz!” diyerek, öğrencilerine olan inançlarını ve desteklerini bir kez daha vurguladı.

Tekirdağ'da Eğitim Yatırımları Toplantısı yapıldı Tekirdağ'da Eğitim Yatırımları Toplantısı yapıldı

Birey Kırklareli öğretmenleri, öğrencilerin sınav sürecinde yalnız olmadıklarını ve her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, sınav sonrası dönemde de öğrencilere rehberlik etmeye devam edeceklerini açıkladı. Öğrencilerin sınav sonuçları ne olursa olsun, onların gelecek planlarında yanlarında olmayı sürdüreceklerini vurgulayan öğretmenler, başarılarının takipçisi olacaklarını ve ihtiyaç duydukları her an yanlarında olacaklarını ifade ettiler.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay