Lüleburgaz'da faaliyet gösteren Biz Bize Yeteriz Birlik Beraberlik ve İnsani Yardımlaşma Derneği, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Dernek tarafından kurulan aşevi, bağışlarla toplanan kaynaklarla iftarlık sıcak yemekler hazırlayarak yardıma muhtaç kişilere dağıtıyor.

Dernek, bu örnek davranışıyla toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygularını canlı tutarken, Ramazan ayının manevi atmosferine de katkı sağlıyor. Altıyol ve Kuştepe bölgelerinde gerçekleştirilen bu yardım faaliyetleri, ihtiyaç sahibi ailelerin Ramazan ayını daha huzurlu ve bereketli geçirmelerine katkıda bulunuyor.

Dünkü iftarlık yemeğin maliyetini karşılayan Ersin Biroğul, Salih At ve Hüsamettin Ermiş Yetkin gibi gönüllüler, insanlık ve yardımlaşma duygularını en güzel şekilde temsil ediyor. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Halkın mutfağında halkın sofrasında iftarlık yemeklerimizi Ersin Biroğul, Salih At ve Hüsamettin Ermiş Yetkin karşılamıştır. Allah kabul etsin. Kendilerine muvaffakiyetler diliyoruz.’’

Haber: Arzu Dursun Atay