Türkiye Cumhuriyeti Burgaz Başkonsolosluğu, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 14:00'te Ruen Kültür Merkezi'nde çocuk şenliği düzenliyor. Ulanlı (Ruen) Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinliğe, Kırklareli Valiliği'nin ve Başkonsolosluğumuzun katkılarıyla renk katacak.

Bu özel etkinlik, çocukları ve ailelerini müzik ve masal dolu bir gün için bir araya getirecek. Türkiye Cumhuriyeti'nin Burgaz Başkonsolosluğu'nun girişimiyle gerçekleşecek olan şenlik, çocukların eğlenirken öğrenebilecekleri ve unutulmaz anlar yaşayabilecekleri bir ortam sunacak.

Dışişleri Bakanı Fidan, İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ile görüştü Dışişleri Bakanı Fidan, İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ile görüştü

Çocukların keyifli vakit geçirecekleri etkinlikte, müzik dinletileri, masal anlatımları, oyunlar ve sürpriz etkinlikler yer alacak. Bu sayede çocuklar, sanat ve kültürle iç içe bir gün geçirerek keyifli anılar biriktirecekler.

Türkiye Cumhuriyeti Burgaz Başkonsolosluğu'nun ve etkinliğe ev sahipliği yapan Ulanlı (Ruen) Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenecek olan bu şenlik, çocukların eğlenceli ve öğretici bir deneyim yaşamalarını sağlayacak.

Türkiye Cumhuriyeti Burgaz Başkonsolosluğu tarafından yapılan davette şu ifadelere yer verildi;  “Çocuk şenliğine davetlisiniz.  24 Nisan 2024 Çarşamba 14:00 Ruen Kültür Merkezi Ulanlı (Ruen) Belediyesinin ev sahipliğinde, Kırklareli Valiliği’nin ve Başkonsolosluğumuzun katkılarıyla gerçekleştirilecek müzikli, masalı etkinliğe tüm kardeşlerimiz davetlidir”

Haber: H. Murat Taner