Kırklareli Engelli Hakları Dayanışma Yardımlaşma Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ercan Dinkler, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ziyaret etti. Ziyarette Dinkler, engelli vatandaşların yaşadığı sorunları ve yapılması gerekenleri içeren bir dosyayı Başkan Bulut'a sundu. Bulut, dosyayı inceleyerek gerekli adımları atacaklarını belirtti.

Başkan Bulut, engelli bireylerin sorunlarını çözmek ve yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı. Dernek Başkanı Ercan Dinkler'in ziyareti, engelli vatandaşların sesini duyurmak ve haklarını savunmak adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kırklareli’nde Buzağı Küpeleme Çalışmaları Sürüyor Kırklareli’nde Buzağı Küpeleme Çalışmaları Sürüyor

Dinkler, misafirperverliğinden dolayı Başkan Bulut’a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi. Dinkler, yaptığı açıklamada, ‘’Kırklareli Engelli Hakları Dayanışma Yardımlaşma Kültür ve Sanat Derneği olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde Kırklareli Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Derya Bulut Başkana hayırlısı olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverliği için teşekkür ediyoruz ve görevinde başarılar diliyoruz.

Kırklareli'nde yaşayan engelli kardeşlerimiz adına yapılması gerekenler ile ilgili dosyamızı sunduk ve bizlere görev düşer ise elimizden geleni yapacağız.’’ İfadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner