Vali Ekici, Derneğin Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı Vali Ekici, Derneğin Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ile TOBB Odalar Müdürlüğü Yetkilisi'ni misafir etti. Ziyarette, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Rıdvan Kuşku, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Eskici, Bülent Yürük ve Genel Sekreter Cenk Dönmez hazır bulundu.

Ziyaret sırasında, ülkede yaşanan ekonomik gelişmeler ve Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden gelen görüşler ve talepler masaya yatırıldı. Ekonomik konuların yanı sıra, iş dünyasının güncel sorunları ve çözüm önerileri de ele alındı.

Ziyaretin ardından Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, ‘’Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cengiz Günay ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Odalar Müdürlüğü Yetkilisi 9 Mayıs 2024 Perşembe günü Odamıza ziyarette bulundular.

Odamız Meclis Başkanı Rıdvan Kuşku, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hüseyin Eskici, Bülent Yürük ve Genel Sekreter Cenk Dönmez ile bir araya gelinen ziyarette ülkemizde yaşanan ekonomik gelişmeler ve üyelerimizden gelen görüş ve talepler değerlendirildi.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner