Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Hacı Hasan Mahallesi'nde bulunan Şehit Alemdar Albayrak Sokak'ta yer alan yağmur sulama toplama alanının kapağının yapıldığını açıkladı. Yapılan açıklamada, bu alanın çevre temizliğinin de belediye ekipleri tarafından gerçekleştirileceği belirtildi.

Belediye Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor Belediye Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor

Belediye Başkanı Yayla, ayrıca söz konusu bölgeye çöp atmanın yasak olduğunu vurgulayarak, güvenlik kameralarıyla çevre kontrolünün sağlanacağını ve cezai işlemlerin uygulanacağını bildirdi. Bu adımın, çevre temizliği ve düzeni konusundaki hassasiyetlerini gösteren belediye yönetiminin bir parçası olduğunu belirten Başkan Yayla, halkın bu konuda duyarlı olmasını ve çevreyi koruma bilincini artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Başkan Yayla, yaptığı açıklamada, ‘’Hacı Hasan mahallemiz Şehit Alemdar Albayrak sokakta bulunan yağmur sulama toplama alanımızın kapağı yapıldı. Çevre temizliyi de ekiplerimiz tarafından yapılacaktır. Söz konusu noktaya çöp dökmenin yasak olduğunu belirtir, güvenlik kameralarıyla çevre kontrolü sağlanıp, cezai işlem uygulanacağını bildirmek isteriz.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay