Kırklareli Ülkü Ocakları, Genel Başkan Yardımcısı Aydın'ı Ağırladı Kırklareli Ülkü Ocakları, Genel Başkan Yardımcısı Aydın'ı Ağırladı

Hekim Birliği Sendikası, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapmakta olan ve bir süredir kanser tedavisi gören Üroloji Uzmanı Dr. Baran Antar'ın vefatını derin bir üzüntüyle karşılıyor. Hekim Birliği Sendikası adına yapılan açıklamada, değerli meslektaşlarının kaybından dolayı büyük bir üzüntü duydukları belirtildi.

Dr. Baran Antar'ın, sendikalarının değerli üyesi olduğu ve meslektaşları arasında sevgi ve saygıyla anıldığı ifade edildi. Hekim Birliği Sendikası, yaşanan bu acı kaybın hem meslektaşlarını hem de sağlık camiasını derinden üzdüğünü ve Dr. Antar'ın meslek hayatında bıraktığı izin büyük bir boşluğa neden olduğunu vurguladı.

Ayrıca, Dr. Baran Antar'ın ailesine, dostlarına ve yakın çevresine baş sağlığı dileklerini ileten sendika, “Hekim Birliği Sendikası olarak, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapmakta olan ve bir süredir kanser tedavisi gören sendikamızın değerli üyesi olan Üroloji Uzmanı Dr. Baran Antar'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Değerli meslektaşımızın ailesine, dostlarına ve yakınlarına, Hekim Birliği Sendikası adına en içten baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz." İfadelerine yer verdi.

Haber: Arzu Dursun Atay