AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde halkla buluşmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, teşkilat mensupları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Ovacık Köyü'nde düzenlenen iftar davetine katıldı.

Muhtar Adayı Vahi Söylemez'in davetiyle gerçekleşen iftar programı, samimi bir ortamda geçti. AK Parti ekibi, köy sakinleriyle bir araya gelerek, sohbet etme imkanı buldu ve vatandaşların taleplerini dinledi. Köy halkının ilgisi ve misafirperverliği karşısında teşekkürlerini ileten AK Parti temsilcileri, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, ‘’İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı, Teşkilat Mensuplarımız, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte; Ovacık Köyümüzde düzenlenen iftar davetine katılım sağladık. Nazik davetinden dolayı Muhtar Adayı Vahi Söylemez'e, güler yüzleriyle bizleri misafir eden hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay