Kırklareli TOBB Anadolu Lisesi, tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nü anmak adına okul genelinde bir anma programı düzenledi. Program, okulun öğretmenleri ve öğrencileri tarafından titizlikle hazırlandı ve duygusal anlar yaşandı.

Anma programı, başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikal eden tüm şehit ve gazilerimiz için saygı duruşuyla başladı. Daha sonra İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Program, öğrencilerin hazırladığı şiirlerin ve sunumların yanı sıra, tarihimizin önemli anlarını anlatan konuşmalarla zenginleşti.

Kırklareli TOBB Anadolu Lisesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 109.yılı vesilesiyle okulumuzda anma programı gerçekleştirildi.

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan programa, başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm şehit ve gazilerimiz için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başlandı.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay