Kırklareli’nde Ramazan ayının manevi atmosferini yaşamak için çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Kırklareli Valisi Birol Ekici'nin ev sahipliğinde, Kırklareli Çocuk Hakları Komisyonu üyeleri, Çocukevlerinde kalan çocuklar ve üretici kadınlar, il protokolü ile birlikte iftar programında buluştu.

Program, Ramazan ayının bereketini ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yansıttı. Katılımcılar, bir araya gelerek birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadılar. Bu anlamlı iftar programı, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek dayanışma ve paylaşma duygularını güçlendirdi.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kırklareli Ramazan. İl Müdürümüz Sn. Bilgin Özbaş, Valimiz Sn. Birol Ekici tarafından Kırklareli Çocuk Hakları Komisyonu Üyelerimiz, Çocukevlerinde kalan çocuklarımız, üretici kadınlarımız ve il protokolü ile birlikte düzenlenen iftar programına katılım sağladı.’’

Haber: H. Murat Taner